Kincseskosár titka

Gyomnövény, vagy még sem?

Szia! Megint itt vagyok. Beszéljünk először a pitypangról. Miért is jó, ha leszedjük és elfogyasztjuk? Először is, mert most divatos egészségesen élni. 🙂 Tudod vissza a természethez! Meg a hatóanyagai nem szintetikusak, nem gyógyszerben van, aminek az összetétele előttem titok. Csak elhiszem, hogy jó nekem. Persze a mellékhatásokat is el kell fogadnom.  Ezzel jár.  Lehet,… Tovább »

A sajt

Sziasztok! Most jön a kedvenc sajtom. Nagyon egyszerű, végtelen variációs lehetőséggel. Ami kell hozzá: 50 dkg tehéntúró, ha lehet házi 500.-Ft-800.-Ft 1 liter zsíros házi tej-160.-Ft-220.-Ft 5-6 dkg vaj 15.-Ft-30.-Ft 1 db tojás 30.-Ft-50.-Ft 1 kávéskanál szódabikarbóna 1 kávéskanál só + olyan fűszer amit szeret a család. Kapor, zellerzöld,  petrezselyemzöld, bazsalikom,rozmaring, fokhagyma,  vöröshagyma, lilahagyma,  stb…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!